Bijna zover!
Lieve mensen,
Nog twee nachtjes slapen en dan begint eindelijk ons studiereis/vakantie-vontuur in Amerika!Na weken voorbereiden en vele 'to do' lijstje te hebben gemaakt, hebben we nu alles ongeveerwel geregeld.
Even kort samengevat wat wij qua studie in San Francisco zullen gaan doen. Wij zullen gaan studeren aan de University of Berkeley, Californië. Een Universiteit die net iets buiten San Francisco ligt en wordt gezien als de meest prestigieuze publieke universiteit in de Verenigde Statenen en als derde gerangschikt is in de academische rangschikking van werelduniversiteiten.Sivan gaat zich, net zoals hier in Nederland, richten op internationale bedrijfskunde door het volgen van het gelijknamige vak International business administration.Manon gaat het vak'Punishment, culture & society' volgen wat goed aansluitbij haar studie Criminologie.
Onze studie zal dinsdag 5 juli pas beginnen en aangezien wij 28 juni al vertrekken, geeft ons dit de mogelijkheid om alvast een leuk tripje te maken. Wij zullen bij aankomst in San Francisco meteen doorvliegen naar Las Vegas waar wij een paar dagen zullen verblijven. Na een paar relax dagen huren wij een auto en bezoeken wij het Death Valley NP en de Grand Canyon. In de buurt van de Grand Canyon zullen wij dan weer overnachten. Zondag 3 juli vliegen wij terug richting San Francisco, kunnen hier dus mooi op 4 juli independence day mee maken en de dag erop vol goede moed beginnen aan de studie.
Wij vinden het super leuk dat jullie ons volgen en zullen jullie proberen zoveel mogelijk op de hoogte houden van ons avontuur!
Groeten,
Manon & Sivan
Lieve schatten,heel veel plezier de komende weken.
ik zal jullie vreselijk missen, maar dit is een geweldige kans en ervaring om mee te maken.
wees lief voor elkaar, geef elkaar op tijd ruimte, en voorzichtig daar in the USA!
kus mama
Hoi Manon en Sivan,
Natuurlijk ook van ons een hele leuke en leerzame trip gewenst. Doe ze de groeten in Berkeley. We blijven jullie volgen.
Paul, Marijke, Daniella en Wouter
ps: Daniella is geslaagd
He luitjes...zijn jullie er al...?